Nieuwe studio van EA werkt aan Black Panther-game

Nieuwe studio van EA werkt aan Black Panther-game

Marvelous

EA heeft onthuld dat ze een nieuwe studio hebben opgericht, genaamd Cliffhanger Games, die zich specifiek gaat richten op de ontwikkeling van een Black Panther-game.

De studio werkt momenteel samen met Marvel Games, die de IP van Black Panther in handen heeft, aan een nog naamloos project. Kevin Stephens, voormalig hoofd van Monolith Productions (bekend van de Middle-earth-games), staat aan het roer van Cliffhanger Games. Het team bestaat uit ontwikkelaars die eerder hebben gewerkt aan succesvolle gamefranchises zoals Call of Duty en God of War.

De aankomende Black Panther-game belooft een actie-avonturenspel te worden. Stephens: "We willen fans een onvergetelijke en authentieke Black Panther-ervaring bieden, waarin ze meer invloed en controle hebben over hun narratief dan ooit tevoren in een verhaalgedreven game." Hij voegt toe dat Wakanda, de fictieve wereld uit Black Panther, een rijke sandbox biedt binnen het superheldenlandschap, en dat hun missie is om een epische wereld te creëren waarin spelers Wakanda kunnen verkennen en ervan kunnen genieten.

Het is belangrijk om te weten dat deze game verschilt van de Black Panther en Captain America-game die momenteel in ontwikkeling is bij Skydance New Media, de nieuwe studio van voormalig Naughty Dog-coryfee Amy Hennig. Die game speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en wordt eveneens ontwikkeld in samenwerking met Marvel Games.

Naast de Black Panther-game werkt EA ook aan twee andere Marvel-games, waaronder een Iron Man-game. Er is nog geen specifieke informatie bekend over de derde titel.

Het is op dit moment nog niet bekend in welk jaar de nieuwe Black Panther-game wordt uitgebracht en op welke consoles de game verschijnt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou