Marvel-game van Amy Hennig en Skydance onthuld

Marvel-game van Amy Hennig en Skydance onthuld

De Marvel-game van Amy Hennig en studio Skydance New Media werd gisterenavond onthuld.

Dat gebeurde tijdens de Disney & Marvel Games Showcase. Zoals eerdere geruchten al verklapten, draait het spel, dat nog geen officiële titel heeft, om Captain America en Black Panther. De game speelt zich af in een Tweede Wereldoorlog-setting.

Hieronder is de eerste teaser van de game te zien. Spelers beturen volgens Skydance Steve Rogers (Captain America), Azzuri (de opa van T'Challa en de Black Panther tijdens de Tweede Wereldoorlog), Gabriel Jones (een Amerikaanse soldaat die lid is van de Howling Commandos) en Nanali (de leider van het spionnennetwerk van Wakanda).

Veel meer details over de game - waaronder de releasedatum en de systemen waarop het verschijnt - zijn er nog niet. Skydance claimt dat spelers "inituieve besturing en opwindende gameplay kunnen verwachten waarmee de actie en spanning van Marvel wordt uitgedragen."

Hennig was voorheen werkzaam bij Naughty Dog en regisseerde de oorspronkelijke Uncharted-games. Het was al bekend dat ze aan een Marvel-game werkte met Skydance. Samen met de studio maakt ze ook een Star Wars-game, al is daar nog minder over bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola Ja ze lieten in deze reveal net zoveel zien als in de meuk van AC en daar zijn je woorden heel anders, maar goed dat was te verwachten van jou. :D

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik ben hyped. Al is het maar de vraag wanneer het spel daadwerkelijk uitkomt? Tweede wereld oorlog setting is altijd goed als je de nazi's een pak slaag kunt geven.

0

Aanbevolen voor jou