EA Motive Studio werkt officieel aan een Iron Man-game

EA Motive Studio werkt officieel aan een Iron Man-game

EA-ontwikkelstudio Motive Studio werkt aan een game gebaseerd op Marvel-held Iron Man.

Dat werd gisteren aangekondigd. Het is de eerste van "meerdere Marvel-games" in ontwikkeling bij EA, al is niet duidelijk welke andere games er worden gemaakt. De ontwikkeling van de Iron Man-game wordt geleid door Olivier Proulx, die eerder aan Marvel's Guardians of the Galaxy werkte voor Eidos Montreal. Motive Studio werkt daarnaast ook aan de Dead Space-remake.

Veel details over de Iron Man-game zijn er nog niet, maar wel duidelijk is dat het een singleplayerspel wordt met een derdepersoonsaanzicht. De game is op dit moment in pre-productie. Beelden van het spel zijn nog niet uitgebracht. Ook is niet duidelijk op welke systemen de game moet verschijnen.

"Motive Studio heeft ervaring in het leveren van zowel bestaande entertainmentwerelden als spannende gameplay. Gecombineerd met hun passie voor de gepantserde held, helpt dit onze missie om een liefdesbrief aan een legendarische held in de vorm van de ultieme Iron Man-game te leveren", aldus Marvel Games-vicepresident Bill Roseman.

Er gingen al geruchten over een mogelijke Iron Man-game die in ontwikkeling was bij EA en die blijken nu dus te kloppen. Volgens gerelateerde geruchten wordt er bij EA ook aan een Black Panther-game gewerkt. Aangezien de Iron Man-game echt bestaat, zou het Black Panther-spel ook wel eens in ontwikkeling kunnen zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze de physics goed doen, Iron Man kan van die blasts uit zn handpalm doen maar hoe krachtiger de blast, des te meer hij word terug geduwd. En hij is ook super snel met lanceren en vliegen. Daarnaast natuurlijk ook nog zn powersuit dat armor is en een harde metalen mep kan geven. En wie weet hoeveel gadgets dat tie nog meer heeft. Hoop echt dat ze de juist feel gaan geven. Ze zeggen hun passie er in te gaan steken, word een mooie test om te zien hoeveel ze van em houden.

0
test

Dit konden ze beter aan Insomniac overlaten.

0
test

@TommyVercetti Nee joh, dit moet vol gas uitgemolken worden en dan is EA een prima keuze.

0
test

@TommyVercetti In de handen van Disney of iedere casual uitgever is Iron Man totaal niet interessant. Zijn menselijke problematiek is met name gerelateerd aan drugs, s*ks en geweld.

0

Aanbevolen voor jou