Remakes Silent Hill 2 en Metal Gear Solid 3 gepland voor dit jaar

Remakes Silent Hill 2 en Metal Gear Solid 3 gepland voor dit jaar

Precieze releasedata voor de games zijn er nog niet

Zowel de remake van Silent Hill 2 als de remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater staan op de planning om dit jaar uit te komen.

Dat blijkt uit een artikel en onderstaande video van Sony PlayStation. Het artikel en de video draait om spellen die dit jaar verschijnen, en zowel Silent Hill 2 als Metal Gear Solid Delta - beiden eigendom van Konami - worden vermeld.

De remake van Silent Hill 2 werd in oktober 2022 aangekondigd, samen met een aantal andere Silent Hill-games. Sindsdien is het vrijwel stil rondom de remake, al gaf Bloober Team afgelopen maart aan dat de game "op technisch gebied af is". Het spel draait op Unreal Engine 5 en komt naar PlayStation 5 en pc.

De remake van Metal Gear Solid 3 werd vorig jaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc aangekondigd. Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren. Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou