Metal Gear Solid Delta: Snake Eater aangekondigd

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater aangekondigd

Game komt naar PS5, Xbox Series X en S en pc

Er komt een remake van Metal Gear Solid 3 uit, genaamd Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Dat werd tijdens de PlayStation Showcase onthuld. Konami geeft deze "trouwe remake" uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, maar een releasedatum is nog niet bekend. "Een nieuwe generatie van spelers en loyale fans kunnen het ontstaansverhaal van de beroemde Big Boss ervaren en er achter komen hoe zijn legende werd gevormd."

Konami brengt ergens dit najaar ook 'Volume 1' van een remaster-collectie van de MGS-reeks uit. In deze eerste volume zitten Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2 en Metal Gear Solid 3.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater speelt zich af in 1964, ver voor de andere hoofddelen in de Metal Gear-reeks. In het spel moeten spelers als een FOX-agent genaamd Naked Snake de Russische raketgeleerde Nikolai Stephanovich Sokolov zien te redden en een superwapen zien te saboteren. Waar in andere Metal Gear-games vooral stedelijke en industriële gebieden worden verkend, doen spelers in Snake Eater een jungle aan. Naast stealth, actie en verhalende elementen bevat het spel ook survivalelementen. Zo kan er op dieren gejaagd worden en moeten spelers hun wonden en breuken helen. Er gingen al geruime tijd geruchten over een remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus er komt een ps5 versie en dan nog eens Volume 1 met mgs 1 2 en 3? Maalt echt niet uit, ik koop ze allemaal! Kept us waiting huh....takemy money!

3
test

Ik denk dat de hele flat mij heeft horen schreeuwen toen ik de trailer zag :D

3
test

Haha! Dat moment dat je Snake ziet...brok in mijn keel! Ik hoop dat ze dit goed aanpakken, maar damn...hyped!

2
test

Nee, ik had het moment al toen ik de vogel van The End zag. Ik wist het toen al voor 100% :-D. En al helemaal toen je daarna die slang zag die de krokodil aanviel. KIPPEVEL!

3
test

Hier heeft de hele flat mij horen mee zingen met dat liedje wat je op einde hoort. :D Ik was zo hyped toen ik Snake zag. :D :D

0
test

"I give my life. Not for honor, but for you!"

0

Aanbevolen voor jou