Silent Hill 2-remake 'is op technisch gebied af'

Silent Hill 2-remake 'is op technisch gebied af'

De remake van Silent Hill 2 is volgens ontwikkelaar Bloober Team "op technisch gebied af".

Dat meldt CEO Piotr Babieno in een interview. "Dat betekent niet dat het spel helemaal af is, maar we zijn in de buurt." Een releasedatum voor de vorig jaar aangekondigde remake is echter nog niet aangekondigd. "De releasedatum is aan onze partners. Wij hebben niet in de hand hoe de promotie gaat verlopen en wanneer de game uitkomt."

Konami kondigde de remake afgelopen oktober aan. Het spel draait op Unreal Engine 5 en komt op een nog onbekend moment uit op PlayStation 5 en pc. De Poolse studio Bloober Team is bekend van spellen als The Medium en Blair Witch, maar art director Masahiro Ito en componist Akira Yamaoka helpen ook mee aan de ontwikkeling. Er werden in oktober ook diverse andere Silent Hill-projecten onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 ik heb het origineel wel dozijnen keren gespeeld op beide PS2 en PC en ik ben ook benieuwd. Als het spel gelijk is aan het origineel qua verhaal maar geen tank controls meer heeft dan ben ik al blij eigenlijk. Het is net een film die je oneindig keer opnieuw kunt kijken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou