AMD deelt tot drie gratis games uit bij videokaarten

AMD deelt tot drie gratis games uit bij videokaarten

AMD's nieuwe 'Raise The Game'-promotie deelt Saints Row, Forspoken en Sniper Elite 5 uit, bij aankoop van selecte Radeon RX 6000-desktopkaarten.

De nieuwe Raise The Game-promotie werd vorige maand al door AMD aangekondigd, maar is sinds vandaag pas officieel van start gegaan. Coupons voor de digitale games zouden vanaf 10 mei tot en met 13 augustus uitgedeeld moeten worden bij aankoop van de AMD-videokaarten; tot en met 13 september zijn de codes te verzilveren.

Afhankelijk van welke precieze RX 6000-gpu aangeschaft wordt, wordt bepaald hoeveel (en welke) gratis games inbegrepen worden. Zo krijgen de RX 6400- en RX 6500 XT-modellen enkel Saints Row. Vanaf de RX 6600 XT komt daar Forspoken bij; alles hoger dan een RX 6700 XT komt ook in aanmerking voor Sniper Elite 5. Ook de recent verschenen RX 6x50 XT-revisies doen mee aan de promotiebundels.

Overzicht van welke Radeon RX 6000-videokaarten met welke van de drie gratis games gebundeld kunnen worden.

Om de games te verzilveren is in ieder geval een registratie op de AMD-website vereist, naast accounts op mogelijk twee retailplatformen. Zowel Forspoken als Sniper Elite 5 worden via Steam geclaimd, terwijl Saints Row exclusief via de Epic Games Store te downloaden is. 

AMD geeft daarbij aan dat niet per se iedere verkoper meedoet aan de Raise The Game-acties. Via een speciale webpagina voor de promotie is in te zien welke retailers zoal participeren, maar de lijst wordt lang niet altijd actief geüpdatet. Zeker in de Benelux zal het lonen om, bij een eventuele aankoop van RX 6000-videokaarten, op te letten op Raise The Game-banieren of -vermeldingen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik wist zelfs niet dat er een 6650xt en een 6750XT bestond

0
test

@do365nic Plus een RX 6950 XT dus, het nieuwe vlaggenschip. Toevallig hebben we binnenkort ook een RX 6750 XT ter review op de site!

0
test

@TomKauw ik ben benieuwd. Volgens mij ligt de performance tussen een 6700xt en een 6800xt. Wink Wink smiley face

0

Aanbevolen voor jou