Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord
Game info

Demigod

Demigod is een mix tussen een Role Playing Game, Real Time Strategy, en actiegame en speelt zich af in een futuristische fantasiewereld waar je de controle neemt over een held en het met deze opneemt tegen verschillende vijanden. Tijdens de gevechten kun je tevens nieuwe eenheden oproepen en gebouwen ter verdediging plaatsen. De speler kruipt in de huid van een Demigod. Deze Demigods zijn er in allerlei verschillende soorten en maten, waaronder gigantische kolossussen die fungeren als lopende kastelen. In de game kan de speler kiezen uit acht verschillende Demigods. Ze hebben ieder een eigen speelstijl. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Torchbearer of de Rock, waarbij de één magie gebruikt en de ander juist fysieke kracht. Om de Demigod van de speler lopen ook minions rond. Deze vechten samen met of tegen de Demigod voor de overwinning, afhankelijk van welke soort Demigod er is gekozen. Gevechten kun je winnen door in één van de acht verschillende omgevingen bepaalde objecten te veroveren en deze vast te houden. Door te winnen van tegenstanders zijn ervaringspunten te verdienen, waarmee spelers hogerop kunnen komen. Deze punten zijn weer te gebruiken in het online multiplayer-gedeelte, waarin je met of tegen anderen spelers van over de hele wereld kunt spelen.

Nieuwste review

Conclusie

  • <p>Demigod is voor de liefhebber een vermakelijke en verslavende RTS, die zich door zijn relatief unieke opzet onderscheidt. Het is alleen jammer dat de game niet wat meer inhoud biedt en niet zijn best doet om zijn unieke opzet goed uit te leggen aan de speler. Het is daardoor dat Demigod niet de echte goddelijke status weet te verkrijgen waar we vooraf op gehoopt hadden.</p>
    Score: 70 Goed
    • Verslavend. Unieke Opzet. Tactisch
    • Geen Tutorial. Multiplayer problemen. Mist wat inhoud

Artikelen

Screenshots (9)