Assassin's Creed Shadows komt blijkbaar op 15 november uit

Assassin's Creed Shadows komt blijkbaar op 15 november uit

Game wordt morgen onthuld via een cinematische trailer

Het is zo goed als bevestigd dat Assassin's Creed Shadows - voorheen bekend als Assassin's Creed: Codename Red - op 15 november dit jaar verschijnt.

Gisteren werd aangekondigd dat de game vanaf nu Assassin's Creed Shadows heet en aanstaande woensdag om 18:00 uur wordt onthuld middels een cinematische trailer. Kort daarna was kort op diverse YouTube-kanalen van Ubisoft de releasedatum van 15 november 2024 te zien, al heeft het bedrijf dit inmiddels verwijderd. Hieronder is een screenshot als bewijs te zien.

Shadows werd in september 2022 aangekondigd met een zeer korte teaser, die onthulde dat het zich afspeelt in feodaal Japan. Hoewel er nog geen verdere informatie is, geven tal van geruchten een beter beeld van de game. Zo zouden spelers spelen als een samoerai genaamd Yasuke en een shinobi (ninja) genaamd Naoe.

Ook zou Shadows zich tijdens de Sengoku-periode afspelen, waarbij spelers de Ōnin-oorlog mogelijk meemaken. Op het gebied van gameplay zou er een grijphaak aanwezig zijn, zou stealth een grotere rol spelen en wordt de game naar verluidt bloederiger dan voorgaande delen.

De game wordt onderdeel van Assassin's Creed Infinity, een soort hub van waaruit nieuwe Assassin's Creed-ervaringen beschikbaar zullen komen. Verdere officiële details over deze hub zijn er nog niet.

Assassin's Creed Shadows verschijnt vermoedelijk enkel op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Voorganger Mirage verscheen afgelopen jaar ook op PlayStation 4 en Xbox One, maar volgens ingewijde shinobi602 is dat niet het geval bij Shadows. Tot slot krijgt de game volgens dataminer Frax ook twee betaalde uitbreidingen van ieder 25 dollar. De seizoenspas zou 40 dollar kosten, en verschillende Helix-paketten voor microtransacties 5 tot 50 euro.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou mooi zijn!

0

Aanbevolen voor jou