Game info

Bayonetta

In Bayonetta volg je de heks Bayonetta in haar strijd tegen de engelen die op de wereld leven. Deze heks is even dodelijk als dat ze mooi is, want ze is tot de tanden toe bewapend. Bayonetta bezit speciale krachten, is gewapend met een geweer en kan ook haar lange haar in de strijd gooien. Het haar van Bayonetta is misschien wel haar dodelijkste wapen, want hiermee kan ze magische aanvallen gebruiken. Bayonetta is een vechtgame die door de makers van Devil May Cry is ontwikkeld. De game is goed te vergelijken met Devil May Cry. Je gaat namelijk ook de strijd aan met vele vijanden die je met de meest spectaculaire combo's moet verslaan. Voor aanvallen kun je het haar van Bayonetta gebruiken, maar ze kan ook diverse wapens hanteren, de wapens van vijanden gebruiken en transformeren in dodelijke beesten.

Nieuwste review

Bayonetta is een enorm kitscherige actiegame die eigenlijk nergens op slaat, maar dat ook alles behalve pretendeert. Het is een aaneenschakeling van de raarste, spectaculairste gebeurtenissen in de vreemdste, meest onsamenhangende omgevingen. Het is een parodie op andere games die hetzelfde doen, maar zichzelf wel serieus nemen. Maar tegelijk een spel dat voor juist die games, de nieuwe standaard zet.

9
Score
90
Score: 90
  • Pluspunten
  • Actie, actie, actie. Uitgekiend en diepgaand combosysteem. Geen gevecht is hetzelfde. Kitsch tot kunst verheven. Geschikt voor casual en hardcore
  • Minpunten
  • Voertuigsequenties. Camera staat niet altijd goed

Artikelen

Screenshots