Inhoud van vierde Overwatch 2-seizoen bekendgemaakt

Inhoud van vierde Overwatch 2-seizoen bekendgemaakt

Seizoen 4 gaat op 11 april van start

Blizzard heeft onthuld wat spelers van Overwatch 2 tijdens het vierde seizoen van de game kunnen verwachten.

Dat deed het bedrijf via een nieuwe blogpost. Eerder werd de nieuwe hero Lifeweaver al onthuld. Het gaat om "een intelligente en nieuwsgierige avonturier die zijn biolight-technologie gebruikt om de wereld te verbeteren. Lifeweaver heeft invloed op de dynamiek van elk gevecht door dekking te geven, zijn mobiliteit te gebruiken en impactvolle positionering toe te passen op manieren die we nooit eerder hebben gezien." De hero komt meteen beschikbaar voor spelers met een premium battle pass, anderen moeten level 45 halen.

Het vierde seizoen, dat op 11 april begint, heeft een ruimtethema. In de nieuwe trailer die hieronder valt te bekijken, zijn dan ook diverse nieuwe skins, modi en uitdagingen te zien. Zo is er de BOB and Weave-modus, een variant op de 3v3-deathmatch waarin iedereen als Lifeweaver speelt en elk team een eigen robotbutler heeft die met Lifeweavers Life Grip-move verplaatst kan worden. Bob and Weave is tot 25 april beschikbaar.

Een modus die aansluit op het ruimtethema is Starwatch: Galactic Rescue, een 4v4-modus die zich afspeelt op Horizon Lunar Colony. Deze modus bevat logischerwijs ook nieuwe skins voor personages.

Van 23 tot en met 29 mei keert daarnaast Battle for Olympus terug. Hanzo, Lifeweaver en Sigma ontvangen dit seizoen de Mythic-tier skin. Blizzard zal ook weer diverse skins verkopen, waaronder Omnic-skins voor Roadhog en Junkrat en een Pinocchio-achtig uiterlijk voor Zenyatta. Brigitte tot slot krijgt een wijder schild wanneer ze haar ultimate gebruikt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou