Diablo 4-trailer toont de druïde

Diablo 4-trailer toont de druïde

De derde bèta wordt vanaf 12 mei gehouden

Een nieuwe korte trailer van Diablo 4 zoomt in op de druïdeklasse.

In de video is te zien hoe de druïde verschillende magische krachten inzet, waaronder wervelwinden en wolven. Daarnaast kan hij zelf in een woest beest veranderen. De trailer kan hieronder worden bekeken.

Afgelopen week kondigde Blizzard aan dat het van 12 tot en met 14 mei een derde bètaweekend organiseert, de zogeheten 'Server Slam'. Iedereen op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One kan de game dan uitproberen. Blizzard ziet het liefst zoveel mogelijk spelers verschijnen om uit te testen of de servers het aankunnen. De bèta begint op 12 mei om 21:00 uur Nederlandse tijd en eindigt op 14 mei om 21:00 uur.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One, al krijgen mensen met een reservering vier dagen eerder toegang. Marvin Toepoel speelde de bèta al en schreef het volgende: "Eigenlijk is heel Diablo 4 beter dan zijn voorganger rond deze tijd in het ontwikkelingsproces. Diablo 3 kwam immers pas na uitbreiding Reaper of Souls echt van de grond, terwijl Diablo 4 nu al laat zien dat het in zijn huidige vorm de komende tien jaar mee kan."

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou