De diverse regio's in de spelwereld van Diablo 4

De diverse regio's in de spelwereld van Diablo 4

Blizzard heeft een nieuwe developer diary uitgebracht van Diablo 4, waarin de verschillende regio's binnen de spelwereld worden toegelicht.

Verschillende ontwikkelaars komen aan het woord en de diverse omgevingen worden belicht, waaronder Kehjistan en Fractured Peaks. Er worden zowel artwork als spelbeelden van deze gebieden getoond.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. Van 17 tot en  met 19 maart wordt er een bèta voor de game gehouden die toegankelijk is voor mensen die de game al hebben gereserveerd. In die bèta kan men Fractured Peaks ontdekken en level 25 behalen.

Op 28 februari zendt Blizzard overigens een Developer Update-stream uit. Daarin worden meer details bekendgemaakt over de Stronghold- en Armorsystemen van het spel en de bèta. De stream wordt uitgezonden op de Twitch- en YouTube-kanalen van Diablo en begint om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Watch on YouTube
Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er heel goed uit samen met vrouwlief weer doorheen stampen lekker couch coop op de ps5. Deel 4 veel samen op switch gespeeld

0

@Fpsbig ik neem aan dat je deel 3 veel gespeeld hebt en niet al deel 4

0

Aanbevolen voor jou