Call of Duty: Warzone 2.0-update is beschikbaar

Call of Duty: Warzone 2.0-update is beschikbaar

De update die Call of Duty: Warzone 2.0 beschikbaar maakt, is nu te downloaden.

De update bedraagt zo'n 75 GB op Xbox en PlayStation (via VGC). De update komt bovenop de patch die een paar dagen geleden uitkwam. De update dient gedownload te worden door spelers die aan de slag willen met Call of Duty: Warzone 2.0 en het eerste seizoen van Modern Warfare 2. In sommige regio's zijn beiden al speelbaar, meldt CharlieIntel op Twitter.

Het eerste seizoen van Modern Warfare 2 brengt onder andere de map Shoot House terug. In de loop van het seizoen wordt ook de map Shipment toegevoegd. Verder bevat het seizoen nieuwe Special Ops-missies, alsmede een raid voor deze modus. Verder worden er vier nieuwe wapens en zes nieuwe operators toegevoegd.

Call of Duty: Warzone 2.0 is het vervolg op de populaire battle royale-shooter Warzone. Het origineel blijft speelbaar naast het vervolg. Warzone 2.0 is ontwikkeld door Infinity Ward, dat onlangs al Call of Duty: Modern Warfare 2 afleverde. Om 19:00 uur Nederlandse tijd komt het spel officieel uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. De game kan gratis gespeeld worden, al kan er ook een Battle Pass aangeschaft worden per seizoen die ook meteen geldig is voor Modern Warfare 2.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Shoot House <3

0
test

Het is voor het eerst dat ik een battlepass in CoD heb gehaald. :D

0

Aanbevolen voor jou