Blizzard werkt aan serverproblemen bèta Diablo 4

Blizzard werkt aan serverproblemen bèta Diablo 4

Blizzard werkt aan de serverproblemen waar spelers van de bèta van Diablo 4 mee te maken hebben.

Dat meldt community manager Adam Fletcher in een blogpost. "Het team werkt aan sommige problemen waardoor spelers verbinding met de servers verliezen," schrijft hij. "Tot we een oplossing voor het probleem hebben managen we het aantal spelers dat de game kan opstarten. Dat doen we zodat we stabiliteit kunnen verzekeren voor spelers die na de wachtrij in de game terecht komen."

Blizzard werkt daarnaast aan een accurate timer voor de wachtrij, zodat spelers een beter idee hebben van hoe lang ze nog moeten wachten. Die verandering vindt in het volgende bètaweekend plaats. Daarnaast moeten de wachttijden sowieso korter worden. "We werken hard aan deze problemen. Wanneer die opgelost zijn, kunnen we de instroom van spelers verhogen, waardoor de wachttijden significant korter worden."

De huidige bèta loopt nog tot maandag 20:00 uur Nederlandse tijd. Van 24 tot en met 26 maart is de bèta voor iedereen beschikbaar. De bèta bevat de regio Fractured Peaks, een van de vijf regionen uit de game. Het is een besneeuwd, bergachtig gebied waar het begin van de game zich afspeelt. Men kan maximaal level 25 behalen.

Diablo 4 komt op 6 juni uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One. 

Diablo 4

Diablo 4 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik heb ze alleen in het begin even gehad en daarna eigenlijk helemaal niet meer. Alle 3 de characters op lvl 25. Echt fantastisch, qua storytelling wel heel traag.

0
test

Ze wisten toch hoeveel games er verkocht waren. Ik snap dit probleem niet.

0

Aanbevolen voor jou