Win een PlayStation 5 met EA FC 24

Win een PlayStation 5 met EA FC 24

Bereid je goed voor op het EK

Iedere week geven we in samenwerking met bol een toffe prijs weg, maar deze week hebben we ter ere van het Europees Kampioenschap wel een hele mooie prijsvraag: een PlayStation 5 met EA FC 2024.

Als je nog geen console van Sony’s meest recente generatie hebt staan, is dit vast een interessante prijsvraag. De PlayStation 5 is een ontzettend fijne console met een geweldige controller, die met haptische feedback nog meer immersie biedt tijdens het spelen. Ook is de console erg snel, zeker in vergelijking met zijn voorganger. Dat mag dus wel iets kosten, tenzij je de gelukkige winnaar van deze prijsvraag bent. 

Daarbij kun je ook direct al iets spelen op je nieuwe PS5, gezien je ook een downloadcode voor EA FC 24 ontvangt. Lekker op tijd, gezien de voetbalstemming geheid toeneemt tijdens het Europees Kampioenschap van de aankomende weken. Het spel heeft daar zelfs een speciale update voor gekregen.

Wat moet je doen om te winnen? Ga naar de website van bol, vind de productcode in de url (bestaande uit zestien cijfers) en vul die hier in het invulformulier in! Vergeet ook niet je naam en emailadres in te vullen, dan sturen we je zo snel mogelijk een code om de game fysiek op bol.com te bestellen!

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

EA Sports FC24

EA Sports FC24 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waar vind ik het invulformulier?

0

In de post hierboven!

0
test

Ik zit nog vast in de vorige generatie. Buitenkans dit. Fingers crossed.

0

Aanbevolen voor jou