Volle productie van The Witcher 4 start spoedig

Volle productie van The Witcher 4 start spoedig

De preproductiefase is bijna afgelopen

De productie van de nieuwe The Witcher-game gaat spoedig van start, volgens CD Projekt Red.

Dat liet het bedrijf weten bij het bekendmaken van de financiële resultaten van de eerste helft van het fiscale jaar. De game, die de codenaam Polaris draagt, bereikt het einde van de preproductiefase. "Het team loopt op schema om binnenkort aan de productie te beginnen."

Duidelijk is dat het spel het begin van een nieuwe trilogie in moet luiden. Hoewel de release van de game nog lange tijd op zich kan laten wachten, is het de bedoeling dat de twee vervolgen relatief snel uit moeten komen. De drie games zouden vanaf de release van de eerste game in een tijdspanne van zes jaar moeten verschijnen. Verder is bekend dat de game op Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

Onlangs bleek ook dat Geralt of Rivia wederom een rol zal hebben in de nieuwe The Witcher-game - alleen niet de hoofdrol. Ongeveer twee derde van CD Projekt Red werken nu aan Polaris - het gaat om ongeveer 410 werknemers. Verder wordt er ook een remake van de eerste The Witcher ontwikkeld en werkt ontwikkelaar The Molasses Flood aan The Witcher-spin-off Project Sirius. Lees hier alles over de nieuwe The Witcher-game.

De Amerikaanse tak van de Poolse ontwikkelaar werkt tot slot aan een vervolg op Cyberpunk 2077. Eerder gaf de ontwikkelaar al aan dat dit vervolg nog meer moeten aanvoelen als een spel dat zich in de Verenigde Staten afspeelt. Volgens CD Project werkt het team op dit moment aan de 'fundering' van dit spel.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou