CD Projekt Red noemt Project Solaris per ongeluk The Witcher 4

CD Projekt Red noemt Project Solaris per ongeluk The Witcher 4

Ontwikkelaar stuurt kort daarna rectificerende e-mail uit

Adam Kiciński, de CEO van CD Projekt Red, heeft het aankomende Project Solaris per ongeluk The Witcher 4 genoemd.

Dat is opvallend, omdat de studio normaliter juist benadrukt dat het niet The Witcher 4 is, maar het begin van een geheel nieuwe trilogie binnen de franchise.

Tijdens een online gesprek (via Gamesradar) praatte Kiciński over Unreal Engine 5 en het feit dat het nog wel even kan duren voordat Project Solaris verschijnt. Maar als de studio de engine eenmaal onder de knie heeft, kan het snel gaan: “Onze strategie is om drie grote Witcher-games in een tijdspanne van zes jaar uit te brengen. Beginnend met Polaris, oftewel The Witcher 4.”

CD Projekt Red heeft als reactie een rectificerende e-mail uitgestuurd waarin het benadrukt dat Project Solaris niet The Witcher 4 is, maar het begin van een compleet nieuwe saga binnen het The Witcher-universum bestaande uit drie games.

Afgelopen oktober onthulde CD Projekt Red dat het verschillende The Witcher-games in ontwikkeling had, waaronder een nieuwe trilogie, een game die uiteindelijk een remake van de eerste The Witcher bleek en het unieke Project Sirius. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou