Ubisoft bevestigt: meerdere Assassin's Creed-remakes in de maak

Ubisoft bevestigt: meerdere Assassin's Creed-remakes in de maak

Gaan de geruchten over een Black Flag-remake uitkomen?

Ubisoft-CEO Yves Guillemot heeft bevestigd dat er meerdere remakes van Assassin's Creed-games in ontwikkeling zijn.

Dat meldt hij in een interview op de officiële Ubisoft-website. Hij werd gevraagd wat fans van de toekomst van de Assassin's Creed-franchise kunnen verwachten. "Allereerst kunnen mensen uitkijken naar een aantal remakes, waarmee we een aantal games uit het verleden opnieuw kunnen bezoeken en ze kunnen moderniseren. Er zijn spelwerelden in sommige oudere Assassin's Creed-games die nog altijd erg rijk zijn."

Guillemot vervolgt dat mensen ook veel variatie kunnen verwachten. "Het doel is om vaker Assassin's Creed-games uit te brengen, maar er voor te zorgen dat het niet elk jaar dezelfde ervaring is. Er komen veel goede dingen aan, waaronder Assassin's Creed Hexe, dat erg gaat verschillen van Assassin's Creed Shadows. Ik denk dat mensen verrast gaan zijn."

Om wat voor remakes het gaat is nog niet duidelijk, maar vorig jaar gingen er al geruchten over een remake van een van de meest populaire games in de reeks, Assassin's Creed 4: Black Flag.

Op 15 november komt in ieder geval Assassin's Creed Shadows uit, een compleet nieuwe game die zich afspeelt in het oude Japan. De game draait om twee personages, de Japanse shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. Assassin's Creed Shadows verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik hoop op een remake van de eerste assassin's Creed!

0

Dan moeten er wel meer manieren komen om je target te vinden, want dat was bij het eerste deel wel echt te mager.

0
test

Nog meer AC's, want het probleem was dat er niet genoeg AC's uitkwamen de afgelopen jaren. En oude AC's moderniseren. Nou, ik hou mijn hart vast.

0

Inderdaad, er was nog niet genoeg van hetzelfde. Aan de andere kant hoeven we niet bang te zijn dat Ubisoft dit op korte termijn gaat kunnen releasen, ze zijn al tijden met de PoP remake bezig.

0
test

Ik zie ook liever nieuwe en unieke games, maar je hoeft het niet te kopen natuurlijk. Het is leuk voor de fans die de games nogmaals willen ervaren met moderne graphics. Misschien ook wel voor gamers die de originele delen niet gespeeld hebben. Nu moet ik wel zeggen dat Black Flag nog best goed uitziet en niet perse een remake nodig heeft naar mijn mening.

-1

Aanbevolen voor jou