Ubisoft etaleert uitvoerige gameplay van Assassin’s Creed Shadows

Ubisoft etaleert uitvoerige gameplay van Assassin’s Creed Shadows

De game verschijnt op 15 november voor consoles en pc

Tijdens de Ubisoft Forward-presentatie werden kijkers getrakteerd op uitgebreide gameplaybeelden van Assassin’s Creed Shadows.

Tijdens de gameplaybeelden is te zien hoe Yasuke - een van de speelbare hoofdpersonages - door de straten van een Japans dorpje loopt. Al snel volgt een zwaardgevecht met meerdere vijanden. Verderop in het gameplayfilmpje is te zien hoe Naeo - het andere speelbare hoofdpersonage - hem vergezelt. Daarna volgt een uitgebreid stealthgedeelte met laatstgenoemd personage.

Gisteren tijdens de Xbox Games Showcase werd al een kortere trailer met de eerste gameplaybeelden getoond, maar tijdens de Ubisoft Forward-presentatie vanavond werd meer tijd gespendeerd aan de game.

Assassin's Creed Shadows draait zoals gezegd om twee personages, de Japanse shinobi Naeo en de samoerai Yasuke. Spelers kunnen zelf bepalen met wie ze spelen en daar tijdens de game tussen wisselen. In het spel doen spelers het Japan van de zestiende eeuw aan en volgen zij het verhaal van de twee hierboven genoemde personages. De game speelt zich af tijdens de Sengokuperiode, een tijd in Japan van oorlogvoering en binnenlandse crises.

Assassin's Creed Shadows verschijnt op 15 november voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, pc (Ubisoft Store, Epic Games Store), Mac (Mac App Store) en Amazon Luna.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kijk dit ziet er vele male beter uit dan het gedrocht (mijn mening) Mirage. Is het bij deze game dat je mot kiezen wie je speelt (net als bij Odyssey) of kan je switchen tijdens het spelen, of speel je het ene moment de Shinobi en het andere moment de Samurai tijdens bepaalde missies?

0
test

Ik vind juist dat ze meer naar de gameplay van Mirage trekken. En daar ben ik maar wat blij mee. Geen levels meer vijanden. Hidden blade is weer een one-hit kill. Beetje terug naar het oude aspect. Iets wat ze helaas verloren zijn Alleen al door dit soort dingetjes begin ik wel zin te krijgen in Shadows. Met Orgins, Odyssey en Valhallen kwam ik daardoor er niet doorheen

0
test

Is dit serieus rap muziek? Lmao, wat een aanfluiting. Een zwarte man die Aziaten doodmaakt, zal goed bevallen in Amerika. xD

0

Aanbevolen voor jou