'Assassin's Creed: Codename Hexe verschijnt in 2026'

'Assassin's Creed: Codename Hexe verschijnt in 2026'

Hoofdpersonage zou bovennatuurlijke krachten hebben

Assassin's Creed: Codename Hexe komt mogelijk in de loop van 2026 uit.

Dat claimt Insider Gaming te hebben vernomen. De game werd eerder al gelijktijdig met Assassin's Creed: Codename Red onthuld middels een korte trailer. Daaruit bleek al dat het spel een occulte ondertoon krijgt, en volgens eerdere geruchten speelt de game zich af in het Europa van de zestiende eeuw tijdens de heksenjachten.

Nu heeft Insider Gaming meer details verkregen en zelfs al beelden gezien. Zo zou de game in 2026 verschijnen via de 'hub' die met Codename Red gelanceerd wordt, genaamd Assassin's Creed Infinity. De game zou zich op dit moment nog in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden en een stuk lineairder worden dan de gemiddelde Assassin's Creed-game, al zou het spel wel nog enkele openwereldelementen bevatten.

Daarbij zou de game een vrouwelijk hoofdpersonage in de vorm van Elsa bevatten. Zij zou bovennatuurlijke krachten kunnen inzetten. In de gameplaybeelden die Insider Gaming onder ogen heeft gekregen, was te zien hoe Elsa door soldaten werd gevolgd. Ze gebruikte haar krachten om controle over een kat te krijgen. Spelers besturen die kat vervolgens en stoten een fles om, waardoor de soldaten afgeleid raken.

Al het bovenstaande is logischerwijs niet bevestigd door Ubisoft. Naar verwachting komt Codename Red, dat zich in het oude Japan afspeelt, eerder uit. Mogelijk wordt die game op 10 juni tijdens de Ubisoft Forward-presentatie getoond.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een AC met bovennatuurlijke krachten... zitten wij daar wel op te wachten?

0
test

Dat is niet de eerste keer in AC games. Mij lijkt het wel vet.

0
test

of misschien juist wel een vernieuwing die eens een andere tactiek kan gaan vragen. daarbij dachten mensen in die eeuwen ook echt dat er magie bestond en dus op zich is het niet zo gek om er ook in de game te verwerken. Of het dat leuker maakt moet blijken maar ooit moet er toch iets gedaan worden om de zoveelste game nieuw te houden. En mij lijkt dit juist vet mits mooi lekker subtiel en niet gevechten met grote onrealistische monsters en oproepen van demonen of zo. Dat moet final fantasy maar doen waar ik het ook waardeer.

[Reactie gewijzigd door watashi wa maurice desu. op 24 april 2024 - 16:32]

0

Aanbevolen voor jou