Take-Two-baas 'heel zeker' van Grand Theft Auto 6-releaseperiode

Take-Two-baas 'heel zeker' van Grand Theft Auto 6-releaseperiode

Onlangs werd aangekondigd dat het spel in het najaar van 2025 verschijnt

Strauss Zelnick, de CEO van uitgever Take-Two Interactive, claimt dat hij "heel zeker" is van de pas aangekondigde releaseperiode voor Grand Theft Auto 6.

Onlangs werd aangekondigd dat Grand Theft Auto 6 ergens in het najaar van 2025 uitkomt. Een preciezere releasedatum is er nog niet. Veel fans speculeerden echter dat de game alsnog uitgesteld wordt naar 2026, maar Zelnick lijkt het daar niet mee eens te zijn.

Aan CNBC: "Er zijn elementen die je kunt meten, zoals de hoeveelheid bugs in een game, en we zorgen er voor dat er zo weinig mogelijk bugs in een game zitten voordat we het uitbrengen. Voor uitzonderlijke games die uitzonderlijke verwachtingen hebben draait het niet zozeer om bugs, maar om het creëren van een ervaring die niemand ooit eerder heeft gehad, en Rockstar Games streeft perfectie na. Perfectie is moeilijk te meten, en is meer subjectief dan objectief."

Vervolgens werd Zelnick gevraagd of het mogelijk is dat Grand Theft Auto 6 wordt uitgesteld, aangezien dat wel vaker is gebeurd met spellen van Rockstar. "Dingen worden uitgesteld in deze industrie en daar zijn we niet immuun voor. We hebben de timing echter gespecificeerd omdat we heel zeker zijn van die timing."

Grand Theft Auto 6 werd eind vorig jaar onthuld middels een eerste trailer. De game speelt zich af in Vice City en omstreken, gebaseerd op Miami in de Verenigde Staten, en draait om twee hoofdpersonages, Lucia en Jason. Het spel komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze kunnen het 1 of 20 keer herhalen maar anderhalf jaar voor een releasedatum kan er nog zo ontzettend veel gebeuren. Ik blijf erbij dat ik het eerder in 2026 pas verwacht dan 2025. Ik zal ook de eerste zijn die toegeeft dat ik het fout had mocht de game volgend jaar komen maar kijkend naar de historie van dit soort grote games zie ik het simpelweg niet gebeuren.

0
test

Ik wil hem heel graag geloven, maar ik geloof er dus echt niks van dat Rockstar anderhalf jaar kan zonder de game weer uit te stellen.

0

Aanbevolen voor jou