Grand Theft Auto 6-trailer nu uit, game verschijnt in 2025

Grand Theft Auto 6-trailer nu uit, game verschijnt in 2025

Na een lek werd de trailer eerder dan verwacht gepubliceerd

De onthullingstrailer van Grand Theft Auto 6 is vannacht al online verschenen.

Op X - voorheen Twitter - verscheen gisteravond een account genaamd 'GTA6trailerleak' die de trailer vervolgens tweette. In het midden van de trailer stond een groot watermerk. De video was van lage kwaliteit, maar duidelijk was dat de beelden echt waren.

Kort daarna werd het X-account weer verwijderd, maar Rockstar besloot de trailer dan maar via de officiële weg te publiceren. Hij is hieronder dan ook al te zien, in plaats van dat hij pas vanmiddag om 15:00 uur uitkomt.

De trailer toont duidelijk dat de game zich afspeelt in Vice City en omstreken en dat twee hoofdpersonages, een man en een vrouw, de hoofdrol spelen. Daarbij komt de game in 2025 uit. Een precieze releasedatum werd niet genoemd. Take-Two bevestigt dat de game naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S komt - een pc-versie werd niet genoemd.

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een heerlijke eerste trailer. Kijk er met vertrouwen naar uit. De sfeer en toon lijkt goed en de game lijkt grafisch voort te borduren op Red Dead Redemption 2 qua gezichtsanimaties en detail. De game kan zomaar pas in september 2025 uitkomen, maar hier kunnen we weer even mee vooruit qua breakdownvideo's.

0
test

Wat ziet dit er ontiegelijk goed uit zeg. 2025 is ondanks dat het wel verwacht was toch een beetje teleurstellend, maar we wachten al zo lang dat nog ietsjes langer wachten best kan.

0

Aanbevolen voor jou