Starter Pack-dlc kort na verschijnen weer uit Destiny 2 gehaald

Starter Pack-dlc kort na verschijnen weer uit Destiny 2 gehaald

Bungie geeft gehoor aan kritiek van spelers

Bungie heeft eerder deze week de zogeheten 'Starter Pack'-dlc uit Destiny 2 gehaald nadat spelers deze toevoeging hebben gehekeld.

De Starter Pack kon sinds de komst van Season of the Wish voor 15 dollar gekocht worden en bevatte drie exotische wapens, drie cosmetische items, 125.000 Glimmer, 50 Enhancement Cores, 5 Enhancement Prisms en een Ascendant Shard. Het pakket was bedoeld om nieuwkomers op weg te helpen.

Veel gamers klommen in de pen om te klagen. Sommigen merkten op dat de prijs voor het pakket veel te hoog was. De exotische wapens zouden niet echt sterk zijn geweest en de materialen zijn gemakkelijk in-game te verkrijgen. Anderen opperden juist dat dit teveel leek op 'pay-to-win' en nieuwkomers een oneerlijke voorsprong gaf.

Hoe dan ook lag de Starter Pack sinds de introductie onder vuur, en Bungie besloot het dan ook weer te verwijderen. Op X liet de ontwikkelaar weten dat het de bedoeling was dat de dlc plezier zou opleveren.

Bungie krijgt de laatste tijd sowieso veel kritiek te verduren van de Destiny-fans, omdat het bedrijf te weinig zou luisteren naar feedback van spelers. Daarbij zijn afgelopen maand werknemers ontslagen en werd de uitbreiding The Final Shape uitgesteld naar 4 juni 2024.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft lachen maar ook wel triest dat een studio als Bungie die er telkens weer een teringzooi van maakt grote invloed heeft op de andere live service games van Sony.

0

Aanbevolen voor jou