Destiny 2: The Final Shape uitgesteld naar 4 juni 2024

Destiny 2: The Final Shape uitgesteld naar 4 juni 2024

Er gingen al geruchten dat de uitbreiding uitgesteld was

De Destiny 2-uitbreiding The Final Shape is uitgesteld naar 4 juni 2024.

Dat heeft Bungie aangekondigd. De uitbreiding stond eigenlijk gepland voor release op 27 februari. "The Final Shape is de culminatie van de eerste tien jaar verhaalvertelling in Destiny en voor ontelbare uren die men samen heeft besteed. We willen die reis eren, dus we nemen de tijd die we nodig hebben om een nog grotere en gedurfdere visie te leveren, een die hopelijk nog jarenlang herinnerd en gewaardeerd wordt."

Als gevolg van het uitstel zal Season of the Wish, dat vandaag begint, verlengd worden tot de nieuwe releasedatum van The Final Shape. "Het overgrote deel van de content en het narratief van Season of the Wish loopt van eind november tot februari zoals gepland, maar het team voegt nieuwe content toe waar alle spelers zich tot de release van The Final Shape mee kunnen vermaken." Het gaat onder andere om nieuwe wekelijkse missies, Guardian Games, en een in april te verschijnen content-update genaamd Into the Light die mensen voorbereid op The Final Shape.

Afgelopen maand bleek al dat er ontslagen vielen bij Bungie. Er kwamen toen ook berichten naar buiten dat zowel The Final Shape, alsmede Bungie's nieuwe game Marathon, uitgesteld waren. Dat eerste blijkt nu te kloppen, dus het is ook waarschijnlijk dat Marathon zoals het gerucht meldde pas in 2025 uitkomt.

The Final Shape, de achtste uitbreiding voor de game, moet het verhaal van de Light and Darkness-saga afronden. Dit verhaal loopt al sinds de eerste Destiny. In de uitbreiding zullen Guardians het opnemen tegen The Witness in het hart van de Traveler.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

"We willen die reis eren, dus we nemen de tijd die we nodig hebben om een nog grotere en gedurfdere visie te leveren, een die hopelijk nog jarenlang herinnerd en gewaardeerd wordt." Nogal een bullshit statement als je net een deel van je werknemers eruit geknikkerd hebt. Wie probeer je precies voor de gek te houden, het is toch overduidelijk wat de echte reden is van het uitstel?

0

Aanbevolen voor jou