Lara Croft-actrice voor Tomb Raider-serie van Amazon nog niet gevonden

Lara Croft-actrice voor Tomb Raider-serie van Amazon nog niet gevonden

De productie van de serie start mogelijk volgend jaar pas

Er is nog geen actrice gevonden voor de rol van Lara Croft in de aankomende Tomb Raider-serie voor Amazon Prime Video.

Dat heeft Vernon Sanders, hoofd van televisie bij Amazon MGM Studios, gemeld aan The Wrap. "We moeten onze Lara Croft vinden, dus een wereldwijde zoektocht daarnaar gaat snel van start." De zoektocht moet dus nog beginnen, en het is dan ook waarschijnlijk dat de volledige productie van de serie pas volgend jaar van start gaat.

Verdere details over de live-action-serie werden niet gegeven. Wel al duidelijk is dat Phoebe Waller-Bridge - vooral bekend van Fleabag - een script voor de serie schrijft. "Als ik dit tegen mijzelf als tiener zou kunnen vertellen, denk ik dat ze zou exploderen", zo meldde ze tijdens de aankondiging eerder dit jaar. "Tomb Raider is een gigantisch onderdeel van mijn leven en ik voel mij vereerd om dit met gepassioneerde collega's naar televisie te brengen. Lara Croft betekent veel voor mij, net als voor zovelen, en ik kan niet wachten om op dit avontuur te gaan. Ondanks de vleermuizen."

Eerder werd al bekend dat Crystal Dynamics - de ontwikkelaar van Tomb Raider die onderdeel uitmaakt van Embracer Group - een deal had gesloten met Amazon rondom games en andere vormen van media gebaseerd op Tomb Raider. Amazon Games geeft dan ook de nieuwe Tomb Raider-game uit, die nog niet is onthuld.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou