Amazon Games gaat nieuwe Tomb Raider-game uitgeven

Amazon Games gaat nieuwe Tomb Raider-game uitgeven

Amazon Games gaat de volgende Tomb Raider-game van Crystal Dynamics uitgeven.

Dat hebben de bedrijven in een persbericht aangekondigd. Crystal Dynamics, dat eerder onderdeel was van Square Enix maar eerder dit jaar werd overgenomen door Embracer Group, werkt al een tijdje aan de nieuwe Tomb Raider-game. Het was al bekend dat het spel in Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

Volgens het persbericht zet de nieuwe Tomb Raider-game het verhaal uit de vorige spellen voort. "Het bevat alle elementen die de Tomb Raider-reeks een van de meest vereerde franchises in gaming heeft gemaakt. Spelers besturen een zelfverzekerde en multidimensionale heldin in een omgeving waarin verkenning en creatief routes vinden wordt beloond. Er zijn duizelingwekkende puzzels om op te lossen en er is een grote variatie aan vijanden om het tegen op te nemen."

Hoewel Embracer Group nu de eigenaar is van Crystal Dynamics en de Tomb Raider-franchise, is het niet ongekend dat het uitgeven van een grote titel door een ander bedrijf wordt gedaan. Meer details over de nieuwe Tomb Raider-game zijn er op dit moment nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Slimme zet als ze tomb raider dan aan hun streaming dienst koppelen is toch een grote naam met een wereldwijde launch er van.

0
test

Na die Unreal Engine 5 demo, ben ik toch wel super benieuwd. Iemand nog weet hoe Shadow of the Tomb afliep?

0
test

@The soy sauce Welke demo?

0
test

@armilo-theus Oh zoek ff op YT Volgens mij was geen officiele demo, meer van een smaakje hoe Tomb Raider in de Unreal engine eruit zou zien Is alweer dikke 2 jaar terug volgens mij

0

Aanbevolen voor jou