Amazon geeft groen licht aan Tomb Raider-serie van Phoebe-Waller Bridge

Amazon geeft groen licht aan Tomb Raider-serie van Phoebe-Waller Bridge

Verdere details ontbreken nog

Het is bevestigd dat er een live-action Tomb Raider-serie naar Amazon Prime Video komt.

Het was al bekend dat de Britse scriptschrijver en actrice Phoebe Waller-Bridge - vooral bekend van Fleabag - een script voor de serie schrijft, maar nu is bevestigd dat de serie er ook daadwerkelijk komt. Zij zal ook als executive producent functioneren.

De serie wordt door Crystal Dynamics en Amazon MGM Studios geproduceerd en zal exclusief op Amazon Prime Video te zien zijn. Wanneer is nog niet bekend. De precieze inhoud van de show is ook niet duidelijk, al zal hoofdpersonage Lara Croft ongetwijfeld in allerlei avontuurlijke situaties terechtkomen.

Waller-Bridge geeft aan erg enthousiast te zijn: "Als ik dit tegen mijzelf als tiener zou kunnen vertellen, denk ik dat ze zou exploderen. Tomb Raider is een gigantisch onderdeel van mijn leven en ik voel mij vereerd om dit met gepassioneerde collega's naar televisie te brengen. Lara Croft betekent veel voor mij, net als voor zovelen, en ik kan niet wachten om op dit avontuur te gaan. Ondanks de vleermuizen."

Eerder werd al bekend dat Crystal Dynamics - de ontwikkelaar van Tomb Raider die onderdeel uitmaakt van Embracer Group - een deal had gesloten met Amazon rondom games en andere vormen van media gebaseerd op Tomb Raider. Amazon Games geeft dan ook de nieuwe Tomb Raider-game uit, die nog niet is onthuld.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou