Ketting uit Grand Theft Auto 6-trailer verschijnt plotseling in GTA Online

Ketting uit Grand Theft Auto 6-trailer verschijnt plotseling in GTA Online

Een leuke easter egg of is er meer aan de hand?

Oplettende spelers van GTA Online, de online modus van Grand Theft Auto 5, hebben een halsketting uit de trailer van het aankomende Grand Theft Auto 6 gespot in de game.

De meest recente grote GTA Online-update, genaamd Bottom Dollar Bounties, heeft als cosmetische item een halsketting toegevoegd. Zoals op Reddit wordt opgemerkt, lijkt deze ketting een directe kopie van een ketting die een personage in de trailer van Grand Theft Auto 6 draagt. In die trailer is een vrouw in bikini op een dak van een wolkenkrabber te zien. Zij draagt dezelfde ketting.

Verder lijkt er geen connectie te zijn, maar logischerwijs speculeren fans - die reikhalzend uitkijken naar Grand Theft Auto 6 - er op los. Zo worden er allerlei berekeningen op de in-game prijs van de ketting losgelaten om wellicht achter de releasedatum van GTA 6 te komen. De meesten lijken het er echter over eens te zijn dat het louter om een easter egg voor oplettende spelers gaat.

Grand Theft Auto 6 werd eind vorig jaar onthuld middels een eerste trailer. Toen werd bekendgemaakt dat het spel ergens in 2025 uit zou komen, en inmiddels is bevestigd dat de game in het najaar van 2025 verschijnt. De game speelt zich af in Vice City en omstreken, gebaseerd op Miami in de Verenigde Staten, en draait om twee hoofdpersonages, Lucia en Jason. Het spel komt naar PlayStation 5 en Xbox Series X en S.

Grand Theft Auto 6
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

o draagt die een ketting dan?

0
test

Slechtste easter egg ooit of gewoon een ketting die je in elke doorsnee juwelier kan vinden. Komkommertijd misschien?

0

Aanbevolen voor jou