Horizon-serie op Netflix zou geannuleerd zijn

Horizon-serie op Netflix zou geannuleerd zijn

In verband met het veronderstelde giftige gedrag van showrunner Steve Blackman

De televisieserie gebaseerd op de Horizon-reeks die op Netflix zou verschijnen, zou geannuleerd zijn.

Dat claimt Rolling Stone in een artikel over giftig gedrag op de werkvloer door The Umbrella Academy-showrunner Steve Blackman. Een van zijn projecten is de aankomende Horizon-serie, en die serie zou volgens het artikel nu dus geannuleerd zijn.

Het artikel vertelt over twaalf verschillende mensen die met Blackman hebben samengewerkt en claimen dat er sprake was van giftig gedrag op de werkvloer. Blackman zou een manipulatieve pestkop op de werkvloer zijn, al ontkent hij zelf alles.

Als gevolg van dit aanhoudende gedrag zou nu alles gerelateerd aan Blackman geannuleerd zijn, waaronder de Horizon-serie. Het wordt in het artikel niet duidelijk hoever de serie in productie was, al bleek begin dit jaar dat de scripts voor de Horizon-serie en de God of War-serie - die in ontwikkeling is bij Amazon - geschreven werden.

Mocht dit alles waar zijn, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat Sony een andere partner zoekt om alsnog de Horizon-serie mee te ontwikkelen. De franchise is in ieder geval belangrijk genoeg voor het bedrijf. Later dit jaar verschijnt bijvoorbeeld Lego Horizon Adventures, en achter de schermen wordt er gewerkt aan zowel een multiplayergame als een nieuwe singleplayergame rondom Horizon.

View post on X
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarom vervangen ze dan niet gewoon die gast, lijkt me een beetje zonde van al het werk wat al gedaan is

0
test

Ben het op zich wel met je eens (hoewel we niet weten hoe ver ze met de productie zijn) Maar...blijkbaar is dit de wereld waarin we leven.

0
test

Wat zou dat jammer zijn! Was hier wel benieuwd naar.

0

Aanbevolen voor jou