Guerrilla bevestigt dat Aloy terugkeert in Horizon-vervolg

Guerrilla bevestigt dat Aloy terugkeert in Horizon-vervolg

Daarnaast werkt het bedrijf aan een online game binnen de Horizon-franchise

Guerrilla Games heeft bevestigd dat er een nieuwe game in de Horizon-reeks verschijnt met Aloy in de hoofdrol.

Dat deed het bedrijf in een artikel op diens website waarin het aankondigde dat werknemer Angie Smets gepromoveerd is tot hoofd van ontwikkelingsstrategie bij PlayStation Studios. Guerrilla krijgt door het vertrek van Smets deels nieuwe leiding, waarover het bedrijf het volgende zegt: "We hebben het volledige vertrouwen in het nieuwe leiderschap dat Guerrilla naar een zonnige toekomst stuurt, waarbij we de wereld van Horizon uitbreiden met Aloy's volgende avontuur en ons spannende nieuwe online project."

Het was al bekend dat Guerrilla aan een online game binnen de Horizon-reeks werkt. Eerder dit jaar lekten er zelfs vroege beelden van dat spel uit. Een vervolg op Horizon Zero Dawn en Horizon Forbidden West was tot vandaag echter niet officieel bevestigd.

Onlangs is Burning Shores, de uitbreiding op Horizon Forbidden West, uitgekomen op PlayStation 5. Daarover schreef Lars Cornelis: "Het is makkelijk om te roepen dat Horizon Forbidden West: Burning Shores ‘leuk voor de fans’ is. De uitbreiding biedt immers meer van hetzelfde en het verhaal rolt de rode loper uit voor Horizon 3. Maar veel meer zit er niet in en dat maakt het ook een hele gemakzuchtige uitbreiding. We kunnen niet aan de indruk ontkomen dat er meer gedaan had kunnen worden met het tektonisch instabiele Los Angeles."

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ... of God of War zonder Kratos ;-)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou