Scripts voor God of War- en Horizon-series worden nu geschreven

Scripts voor God of War- en Horizon-series worden nu geschreven

God of War verschijnt op Prime Video en Horizon op Netflix

De scripts voor de eerder aangekondigde series gebaseerd op de God of War- en Horizon-franchises worden op dit moment geschreven.

Dat bevestigde Sony tijdens een presentatie op CES 2024. Katherine Pope, de directeur van Sony Pictures Television Studios, meldde het volgende: "We zijn enorm blij dat er nu wordt geschreven aan God of War voor Prime Video en Horizon Zero Dawn voor Netflix."

Veel meer officiële details over de live-action series gebaseerd op de PlayStation-franchises zijn er nog niet, behalve dus dat God of War op Amazon Prime Video en Horizon op Netflix zal verschijnen. Wel werd eerder bevestigd dat Aloy het hoofdpersonage zal zijn in de Horizon-reeks, en wordt er bij de God of War-serie gesproken over de band tussen vader en zoon, wat doet vermoeden dat de serie op de meest recente games in de reeks wordt gebaseerd.

Sony heeft de afgelopen jaren een aantal van zijn franchises verfilmd en er blijft dat voorlopig ogenschijnlijk doen. Eerder kwamen er al series gebaseerd op The Last of Us en Twisted Metal en films gebaseerd op Uncharted en Gran Turismo uit. Naast bovengenoemde franchises moeten er ook films gebaseerd op Ghost of Tsushima en Gravity Rush verschijnen. Van laatstgenoemde kwamen gisteren de eerste beelden uit.

De volledige Sony CES-presentatie kan hier worden bekeken.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De games zijn zo goed en ik hoop zo dat ze dit niet verprutsen. The Last of Us was ontzettend goed, alleen ook wat 'makkelijker' om te zetten naar een serie omdat het in de 'gewone' wereld afspeelt. Horizon kan nog tof zijn met die machines, alleen bij God of War heb je te maken met magie en krachten en vraag mij af of dit in een serie wel gaat werken.

0
test

Ik vraag me vooral af of ze bij Horizon de machines wel echt tot leven kunnen wekken. Die moeten echt op het niveau van Transformers zitten.

0

Aanbevolen voor jou