De God of War: Ragnarök-controller is nu te koop

De God of War: Ragnarök-controller is nu te koop

De eerder aangekondigde DualSense-controller in de stijl van God of War: Ragnarök is vanaf vandaag te koop.

De God of War: Ragnarök controller is hier te koop voor 74,99 euro. De basisversies van de PS5-controller hebben over het algemeen een prijs van 69,99 euro, maar deze speciale editie is - net als enkele andere edities - 5 euro duurder.

De controller werd eerder deze maand tijdens een State of Play-uitzending onthuld. Uniek is het kleurgebruik van de controller, alsmede de afbeelding van twee wolven op de voorkant.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hij is wel echt mooi en de prijs is redelijk.

0
test

Zien we hier Atreus afgebeeld als wolf? Ik weet nog in God of War dat Atreus er achter kwam dat hij een god was het 1 van het eerste wat hij vroeg kan ik in een wolf veranderen?

0
test

@Snafu9 Loki is een Shapeshifter dus die kans bestaat inderdaad. Zouden ook Fenrir, Skoll en/of Hati kunnen zijn. Waren ook in die laatste story trailer te zien natuurlijk. Erg benieuwd naar de game in ieder geval.

0
test

@Snafu9 Jep, Kratos en Atreus worden ook de beer en de wolf genoemd: twitter.com/PlayStation/status/1569702569521324038

0

Aanbevolen voor jou