Gaia-skin wordt tijdelijk uitgeschakeld in Call of Duty: Modern Warfare 3

Gaia-skin wordt tijdelijk uitgeschakeld in Call of Duty: Modern Warfare 3

Deze week wordt er een Double XP-periode ingezet

De Gaia-skin in de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 3 die spelers irriteert, wordt via een aankomende update tijdelijk uitgeschakeld.

Dat heeft Sledgehammer Games laten weten in een Reddit AMA. Veel van de ontgrendelde content uit het vorig jaar verschenen Modern Warfare 2 kan meegenomen worden naar het nieuwe Modern Warfare 3. Daaronder valt ook de Gaia-skin, die door fans ook wel de Groot-skin wordt genoemd omdat hij lijkt op de Marvel-held. Vanwege de donkere kleur en het feit dat deze skin gedeeltelijk doorzichtig is, zien veel spelers hem over het hoofd, wat tot veel irritatie leidt.

In de Reddit AMA laat Sledgehammer Games nu weten dat de skin binnenkort tijdelijk wordt uitgeschakeld. "De skin wordt uitgeschakeld tot we veranderingen hebben doorgevoerd voor alle spelers", zo laat het bedrijf weten. De skin lijkt dus terug te keren, maar dan in een vorm die duidelijker zichtbaar is - zoals al het geval is in Modern Warfare 2.

In de AMA werd ook onthuld dat Sledgehammer Games experimenteert met multiplayerlobby's die na een potje niet weer opgedoekt worden. In oude Call of Duty-games konden spelers na potjes in dezelfde lobby blijven voor volgende potjes, maar dit is tegenwoordig niet meer mogelijk. Volgens Sledgehammer Games is er dus kans dat dit terugkeert.

Het bedrijf heeft tevens laten weten dat er vanaf morgenavond tot en met aanstaande zondag een Double XP-periode wordt ingeschakeld, waarbij spelers dus dubbel zoveel XP verdienen tijdens het spelen, ook voor wapens en de battle pass.

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 moet in de loop van december beginnen. Hier is meer informatie te vinden over wat er zoal wordt toegevoegd tijdens dit seizoen, waaronder de nieuwe maps.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is een van de slechtst scorende games in de reeks. Ron Vorstermans gaf de game een 5 in de Gamer.nl-recensie: "Call of Duty: Modern Warfare 3 is geen volwaardige Call of Duty, maar wordt wel zo in de markt gezet. Dat heeft grote gevolgen voor de kwaliteit. Of die kwaliteit voor jou relevant is, is afhankelijk van de modus waar je de game voor koopt. De singleplayer is saai, kort en slecht. De multiplayer is nostalgisch, maar is ook een te veilige update van de voorganger met oude maps. De Zombies-modus is anders, groots en spannend. Dus veel plezier, misschien?"

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Verdorie, net vrijgespeeld gisteren. Whahahah

0

Aanbevolen voor jou