Inhoud eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Inhoud eerste Call of Duty: Modern Warfare 3-seizoen bekend

Met o.a. drie nieuwe 6v6-maps en de terugkeer van Gunfight

Activision en Sledgehammer Games hebben de inhoud van het aankomende eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 onthuld.

Dat deden de bedrijven in een blogpost. Duidelijk is dat er drie nieuwe 6v6-maps aan de multiplayer worden toegevoegd. Zowel Meat - een map gesitueerd in een slagerij - en Greece - een map gebaseerd op een Grieks kuststadje - worden bij de start van het seizoen toegevoegd. Gedurende het seizoen arriveert ook Rio, gesitueerd in een winkelcentrum in Brazilië.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3

Verder wordt de Gunfight-modus toegevoegd tijdens het eerste seizoen. Hierin worden op kleine maps gevechten tussen twee teams van twee spelers uitgevochten. Vooralsnog wordt daar één nieuwe map voor beschikbaar gesteld, genaamd Training Facitility. al moeten er ook terugkerende maps worden aangekondigd.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Ook Zombies krijgt met het eerste seizoen een update in de vorm van Enter the Rift. Spelers stappen in Dark Aether Rifts, waar ze een "sinistere en chaotische uitdaging" voorgeschoteld krijgen. Onder tijdsdruk moet men diverse missies klaren. De Dark Aether Rifts zijn vooral bedoeld voor erbaren spelers.

Tot slot wordt aan Warzone de nieuwe map Urzikstan toegevoegd, een stedelijke map met elf belangrijke locaties. Diverse moves en andere gameplayfeatures uit Modern Warfare 3 moeten aan de battle royale-game worden toegevoegd.

Call of Duty: Warzone

Meer details over het eerste seizoen moeten binnenkort volgen. Het eerste seizoen begint in de loop van december - vermoedelijk op 6 december, al is dit nog niet bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 kopen?

Kopen voor Xbox

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou