Foto van Assassin's Creed: Codename Red-debugmenu mogelijk uitgelekt

Foto van Assassin's Creed: Codename Red-debugmenu mogelijk uitgelekt

Het menu toont wat lijkt op twee hoofdpersonages

Er lijkt een foto van het Assassin's Creed: Codename Red-debugmenu te zijn uitgelekt.

De off-screen foto werd op Reddit gedeeld en toont wat lijkt op een menu voor ontwikkelaars die aan de game werken. Zo worden er de silhouetten van twee personages getoond, een samoerai en een assassin, wat overeenkomt met eerdere geruchten over de game.

Ook opvallend is de menuoptie 'Select Season'. Wat daar precies mee bedoeld wordt is niet bekend, al gingen er eerder al geruchten over zogeheten 'projecten' in Codename Red, een soort kleinere battle passes voor de twee personages waarmee ook cosmetische beloningen ontgrendeld kunnen worden. Een andere theorie is dat de menuoptie de mogelijkheid aan ontwikkelaars biedt om jaargetijden in de game aan te passen.

Zover bekend zal Assassin's Creed: Codename Red, dat zich in het oude Japan afspeelt, op een nog onbekend moment verschijnen binnen Assassin's Creed Infinity, een soort hub van waaruit toekomstige AC-ervaringen aan de man worden gebracht. Insider Gaming claimde eerder al dat Codename Red mogelijk eind dit jaar verschijnt, maar dat is nog niet bevestigd. Op 10 juni zendt Ubisoft een nieuwe Forward-presentatie uit - mogelijk wordt daar meer getoond van de game.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou