DualSense Edge-controller komt op 26 januari uit

DualSense Edge-controller komt op 26 januari uit

De DualSense Edge is vanaf 26 januari 2023 beschikbaar.

Dat heeft Sony aangekondigd. De controller komt op die datum voor 239,99 euro beschikbaar via direct.playstation.com - pas op 23 februari wordt de controller ook via een selectie aan reguliere winkels aangeboden. Pre-orders voor de controller gaan live op 25 oktober. 

Naast de controller zelf wordt er een gevlochten USB-kabel meegeleverd, alsmede een opbergtas en verschillende verwisselbare knoppen en triggers voor op de controller zelf.

Sony onthulde de DualSense Edge afgelopen augustus tijdens Gamescom. Er gingen daarvoor al langer geruchten dat Sony met een eigen 'pro controller' zou komen, vergelijkbaar met de Xbox Elite-controller.

Spelers kunnen de controller aanpassen aan hun eigen speelstijl. Functies van knoppen kunnen naar wens worden ingesteld, alsmede de gevoeligheid van de analoge sticks en hun 'dode zones'. Daarbij kan men verschillende profielen met instellingen bewaren.

De bovenkant van de analoge sticks kan worden vervangen. Er zijn drie verschillende 'caps' voor de sticks. Er zijn ook twee sets aan knoppen voor de achterkant van de controller. 

Watch on YouTube
DualSense Edge

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

daar hedde een halve ps5 voor man. Beetje gortig!

0
test

239 is wel heel erg prijzig imo. Leuk ding maar benieuwd wie dit er voor wil betalen had gevoelsmatig wel 100 euro minder mogen zijn

0

Aanbevolen voor jou