Cyberpunk 2077 ontvangt op 5 december update 2.1

Cyberpunk 2077 ontvangt op 5 december update 2.1

Update bevat 'nieuwe en langverwachte gameplayelementen'

Op dezelfde dag als de release van de Ultimate Edition van Cyberpunk 2077 verschijnt update 2.1 voor de game.

De precieze inhoud van deze update is op moment van schrijven niet bekend, maar via het officiële X-account van de game wordt gemeld dat het om "nieuwe en langverwachte gameplayelementen" gaat. Meer details over de update worden morgen om 16:00 uur Nederlandse tijd via een livestream op Twitch bekendgemaakt.

Eerder deze maand werd Cyberpunk 2077: Ultimate Edition aangekondigd voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. De speciale editie bundelt het basisspel en alle laatste updates, plus de uitbreiding Phantom Liberty, die op 25 september van dit jaar verscheen. De Ultimate Edition komt zowel fysiek als digitaal uit op 5 december.

Eerder deze week liet ontwikkelaar CD Projekt Red al weten dat het grootste gedeelte van de studio - bijna 330 mensen - aan de nieuwe The Witcher-game werkt. De nieuwe game draagt de projectnaam Project Polaris. Duidelijk is dat het spel het begin van een nieuwe trilogie in moet luiden. Hoewel de release van de game nog lange tijd op zich kan laten wachten, is het de bedoeling dat de twee vervolgen relatief snel uit moeten komen. De drie games zouden vanaf de release van de eerste game in een tijdspanne van zes jaar moeten verschijnen. Verder is bekend dat de game op Unreal Engine 5 wordt ontwikkeld.

View post on X
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou