Ubisoft stelt Skull and Bones wederom uit

Ubisoft stelt Skull and Bones wederom uit

Ubisoft heeft diens piratengame Skull and Bones wederom uitgesteld.

Dat maakte het bedrijf bekend na het bekendmaken van diens fiscale kwartaalcijfers. De game, die in 2017 al werd onthuld, is sindsdien al meerdere malen uitgesteld. Vorig jaar werd het spel naar 9 maart van dit jaar uitgesteld. Dat blijkt nu ook niet meer haalbaar; in plaats daarvan moet het spel ergens in het volgende fiscale jaar, dat loopt van april 2023 tot en met maart 2024, uitkomen.

De extra tijd zou volgens het bedrijf sowieso al hebben geholpen om meer kwaliteit aan de game toe te voegen. "We verwachten dat spelers positief verrast zullen zijn door deze evolutie." Vorig jaar werden er al speeltests gehouden rondom de game, maar de eerste reacties waren wisselvallig.

Ubisoft heeft daarnaast laten weten de ontwikkeling van drie nog onaangekondigde games te hebben geannuleerd. Het bedrijf claimt "grote uitdagingen" te ervaren terwijl de game-industrie "verschuift naar gigantische merken en langlopende titels die spelers wereldwijd bereiken". Afgelopen jaar annuleerde het bedrijf al vier onaangekondigde spellen die in ontwikkeling waren.

Het helpt daarbij niet dat recentelijk uitgekomen spellen van de uitgever niet naar verwachtingen hebben gepresteerd. Ubisoft laat weten dat Mario + Rabbids: Sparks of Hope en Just Dance 2023 niet zo goed hebben verkocht als gehoopt. Het bedrijf geeft aan te hopen dat het spel op de lange termijn alsnog goed zal verkopen.

In het komende fiscale jaar heeft het bedrijf meerdere games op de planning staan. Daaronder vallen sowieso Assassin's Creed Mirage, Avatar: Frontiers of Pandora en "andere, nog onaangekondigde games, waaronder een grote, alsmede veelbelovende free-to-play-titels binnen onze grootste merken".

Het bedrijf heeft eerder al aangekondigd aan pc- en consolegame The Division Heartland te werken, alsmede de mobiele games The Division Resurgence en Assassin's Creed: Codename Jade. Ook werkt het aan Assassin's Creed Infinity, vanuit waar nieuwe Assassin's Creed-ervaringen zullen uitkomen, waaronder het in Japan gesitueerde Assassin's Creed: Codename Red. Ook wordt er gewerkt aan een remake van Splinter Cell en een nieuwe versie van Prince of Persia: The Sands of Time. De status van het al jaren geleden aangekondigde Beyond Good and Evil 2 is onbekend.

Skull and Bones

Skull and Bones kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Gaat dit de nieuwe Beyond Good and Evil 2 worden?

0
test

@archangel1110 ik heb eigenlijk liever dat ze zich daar op gaan storten in plaats van deze game haha

0
test

@Riyakuya In het begin was ik echt hyped voor S&B omdat dit vlak na Black Flag was. Maar met de footage die ze recent hebben uitgegeven is m'n hype ernstig gedaald. Zo jammer. Want als ze het concept van Black Flag hadden aangehouden had het een dijk van een game kunnen worden!

0
test

@archangel1110 ik denk dat ze dan beter een nieuwe AC hadden kunnen uitbrengen in het piraten thema met het skull and bones concept als multiplayer mode.

0

Aanbevolen voor jou