Achter de schermen bij de Kingdom Come Deliverance 2-onthulling

Achter de schermen bij de Kingdom Come Deliverance 2-onthulling

Game verschijnt later dit jaar op pc, PS5 en Xbox Series

Warhorse Studios heeft een video uitgebracht waarin een blik achter de schermen wordt gegeven van de eerder getoonde onthullingstrailer van Kingdom Come Deliverance 2.

In de video praat de ontwikkelaar over wat er zoal kwam kijken bij de onthulling om op te vallen bij gamers. De video die toen online verscheen, besloeg meer dan dertien minuten.

Kingdom Come Deliverance 2 werd afgelopen april aangekondigd. Het vervolg op de in 2018 verschenen eerste game laat spelers terugkeren naar het Centraal Europa (oftewel Bohemia) van de vijftiende eeuw - de game speelt zich na het eerste deel af. Spelers besturen Henry, de zoon van een smid, die in een duizelingwekkend verhaal van wraak, bedrog en zelfontdekking terechtkomt.

De game speelt zich af in het Boheems Paradijs, een echte locatie die nog altijd bezocht kan worden in de Tsjechische Republiek. Zo zijn er het majestueuze Kasteel Trosky en de mijnstad Kutná Hora. Het gameplayconcept van het origineel, waarin de wereld realistisch op de acties van de speler reageert, blijft intact. Wel is het vechtsysteem op de schop gegaan, en zijn er nu ook nieuwe wapens voor op afstand, zoals kruisbogen en vroege vuurwapens.

Kingdom Come Deliverance 2 moet ergens later dit jaar op pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Lees hier een preview van de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik hoop dat ze het kistjes open maken een stuk simpeler maken.

1
test

Dat was in deel 1 inderdaad zeldzaam irritant! Sowieso mag de hele gameplay wel ietsje minder clunky. Ik snap dat dat deels de charme is omdat je alles nog moet leren, maar het sloeg hier en daar wel wat door.

0

Aanbevolen voor jou