Kingdom Come Deliverance 2 aangekondigd

Kingdom Come Deliverance 2 aangekondigd

Game komt later dit jaar uit op pc, PS5 en Xbox Series

Ontwikkelaar Warhorse Studios heeft gisteren Kingdom Come Deliverance 2 aangekondigd.

Het vervolg op de in 2018 verschenen eerste game werd via een dertien minuten durende video onthuld. Daarin is de eerste trailer te zien en wordt meer informatie over de game gegeven.

Spelers keren terug naar het Centraal Europa (oftewel Bohemia) van de vijftiende eeuw - de game speelt zich na het eerste deel af. Spelers besturen Henry, de zoon van een smid, die in een duizelingwekkend verhaal van wraak, bedrog en zelfontdekking terechtkomt.

De game speelt zich af in het Boheems Paradijs, een echte locatie die nog altijd bezocht kan worden in de Tsjechische Republiek. Zo zijn er het majestueuze Kasteel Trosky en de mijnstad Kutná Hora.

Het gameplayconcept van het origineel, waarin de wereld realistisch op de acties van de speler reageert, blijft intact. Wel is het vechtsysteem op de schop gegaan, en zijn er nu ook nieuwe wapens voor op afstand, zoals kruisbogen en vroege vuurwapens.

Kingdom Come Deliverance 2 moet ergens later dit jaar op pc (Steam en Epic Games Store), PlayStation 5 en Xbox Series X en S verschijnen. Onlangs gingen er al geruchten over een vervolg. Lees hier een preview van de game.

Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou