Yakuza-reeks krijgt live-action verfilming

Yakuza-reeks krijgt live-action verfilming

De Yakuza-franchise krijgt een verfilming voor in de bioscopen.

Dat meldt Variety. Sega werkt samen met Amerikaanse bedrijven 1212 Entertainment en Wild Sheep Content om een live-action Yakuza-film te maken. Veel details zijn er nog niet, behalve dat Eric Barmack, Roberto Grande en Joshua Long produceren.

1212 Entertainment meldt dat de Yakuza-reeks "een nieuw speelterrein levert waarin boeiende verhalen met complexe personages in een unieke omgeving verteld kunnen worden. Het publiek heeft dit nog niet vaak kunnen ervaren."

De Yakuza-reeks draait om Kazuma Kiryu, die na een gevangenisstraf terugkeert naar Tokio. In november dit jaar komt het nieuwste deel, Yakuza: Like a Dragon, uit op PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S en pc. Een PS5-versie volgt later. Like a Dragon neemt de franchise behoorlijk op de schop, met een ander hoofdpersonage en een nieuw gevechtssysteem.

In 2008 bracht Japanse regisseur Takashi Miike al een verfilming van Yakuza uit, genaamdRyū ga Gotoku Gekijōban.

Yakuza Kiwami 2

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''Baka mitai'' karaoke op het grote scherm in de bios haha.

0
test

Toen ik de titel las in het overzicht dacht ik, die moet Takashi Miike gaan maken, lees ik het artikel, zie ik dat die er al 1 gemaakt had. Overigens was dat in 2007, niet 2008. Maar zie niet veel heil in amerikaanse producers die hier achter zitten. Zie liever dan dat Takashi Miike nu weer een nieuwe gaat maken, hij was altijd al goed, maar de laatste jaren zien zijn films er ook een stuk A-film achtig uit ipv B film van voorheen.. Overigens heet dus ook de film van Takashi Miike uit 2007 Yakuza: Like a dragon....

0

Aanbevolen voor jou