Valorant geeft ban aan meer dan 8.000 valsspelers

Valorant geeft ban aan meer dan 8.000 valsspelers

Riot Games heeft aan meer dan 8.000 valsspelers in Valorant een permanente ban gegeven. Dat maakte de ontwikkelaar bekend in een tweet.

De online shooter van Riot Games ging 7 april van start in een gesloten bèta. Toen Valorant werd aangekondigd maakte de ontwikkelaar duidelijk dat ze valsspelers hard gingen aanpakken. Zo moeten spelers het programma Vanguard installeren om de game te installeren. Dit programma moet valsspelers opsporen. Nu heeft designer Philip Kosnikas op Twitter bekendgemaakt dat de eerste golf aan bans is uitgedeeld. Volgens de tweet zijn er in totaal 8.873 valsspelers uit de game verwijderd. Riot Games antwoordt hierop dat er nog meer bans gaan volgen.

Valorant moet deze zomer officieel uitkomen op pc. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vals spelen zou toch haast onmogelijk zijn volgens Riot?

0
test

Vanavond meer weer eens een potje spelen. Had na 3 dagen toegang tot de Beta en in de eerste twee weken best veel gespeeld. Inmiddels ben ik weer terug bij CS Go, want sommige 'operators/heroes/characters' zijn te sterk of horen niet thuis in een dergelijke game naar mijn mening. Waar je in CS Go honderden mogelijkheden hebt om een opening te creëren of juist een bombsite potdicht te houden is dit in Valorant een stuk minder. Dit komt omdat niet iedereen beschikt over flashgrenades, smokes en HE. Dan blijft het vaak beperkt tot constant dezelfde acties en staat iedereen dezelfde ronde op dezelfde plek. Wat echt anders moet in Valorant: - Character wat een wall van ijs kan plaatsen moet eruit. Je sluit gewoon een doorgang compleet af en kan er doorheen door je positie weg te geven en een HEEL magazijn erop leeg te knallen. Ook haar abilitie met ijs op de grond moet anders, dit heeft een te grote impact. - Map met 3 bombsites. Is echt teveel van het goede... - Ik speel zelf vaak met die chick met een rocketlauncher en heb de grootste lol als ik een kills maak met haar Ult. Maar het voelt heel OP aan en heeft echt niks te zoeken in een tactical shooter. - Een character die kan fast travellen? Leuk bedacht, maar haal het eruit. Het gaat om angles houden. En als iemand dan na 30 sec op jouw spawn kan teleporten en met shift (silent lopen) je van achter killt voelt dat oneerlijk. Het gaat om communicatie en samen met je team defensive goed staan. Pas als iemand van jouw team dood is gegaan moet je verwachten dat men je vanachter wilt aanvallen, maar als iedereen leeft en zijn positie houdt moet dit niet mogelijk zijn. - Gevechten bevinden zich altijd op dezelfde plek, omdat je in de buy periode al de halve map kan doorlopen. Begin gewoon net als in CS Go vanaf spawn, zodat er meer variatie komt. - Tot slot, een character die kan healen en zo af en toe iemand kan ressen? Haal die shit eruit! Dan heeft callen totaal geen zin meer, want als ik haar goed raak is de kans heel groot dat ze zichzelf healed en je teammate verrast wordt doordat 1 bullet toch niet genoeg bleek te zijn... Wat vinden jullie van de game?

0

Aanbevolen voor jou