Permaban dreigt voor valsspelers in Pokémon Sword en Shield

Permaban dreigt voor valsspelers in Pokémon Sword en Shield

The Pokémon Company gaat spelers een permanente ban geven als ze blijven valsspelen in competitieve wedstrijden. Dat heeft het bedrijf duidelijk gemaakt in een statement.

Vorige week is er een glitch ontdekt in Pokémon Sword en Shield, waarbij spelers tijdens een battle geen punten verliezen als ze hun Switch uitschakelen zodra ze dreigen te verliezen. Hierdoor stapten de valsspelers dus uit de wedstrijd voordat hun tegenstander de winnende aanval kon inzetten.

The Pokémon Company is het nu zat en dreigt deze valsspelers een ban te geven als die het blijven doen. “We kunnen bevestigen dat een aantal spelers de verbinding met internet hebben verbroken om hun win / verliesrecords voor online gevechten en toernooien te manipuleren. Als we vanaf nu vaststellen dat spelers deze bug misbruiken voor hun eigen gewin in online gevechten en toernooien, zullen we niet aarzelen om spelers tijdelijk of zelfs permanent te verbieden om toegang te krijgen tot online spelen in Pokemon Sword and Shield,” zegt het bedrijf in een verklaring.

Pokémon Sword en Shield kwam in november uit op de Nintendo Switch. Lees hier onze review over dit nieuwste deel in de Pokémon-franchise.

pokemon sword shield

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ze mogen ook wel wat doen aan het feit dat iedereen met pokemon rond loopt die nog helemaal niet uit zijn of massaal raids aan het cheaten zijn door de klok te resetten. Dat laatste zorgt er namelijk ook voor dat lobbies constant rereset worden, waardoor je als random speler bijna nooit in een raid kan komen met meerdere mensen, omdat de host constant reset op zoek naar pokemon X.

0
test

@WvA heb ik niet veel laat van gehad maar speel t al n maand of anderhalf niet meer na het compleet maken van mn pokedex. Is dat de laatste tijd veel erger geworden? Wil namelijk nog alle gigantimax versies proberen te halen.

0

Aanbevolen voor jou