Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

Patch verzwakt wapens in Call of Duty: Warzone

Een nieuwe patch heeft twee sterke wapens aangepakt in Warzone en de multiplayermodus van Call of Duty: Modern Warfare. Het gaat om de wapens AS Val en de SP-R 208.

Beide geweren werden aan het begin van het zesde seizoen toegevoegd en kampten met problemen. Bij de Val was dat vooral een bug: het wapen kon door meerdere muren heen schieten. Dat was natuurlijk niet de bedoeling.

De SP-R 208 werd door veel spelers gezien als het sterkste wapen in Modern Warfare, zowel in de gewone multiplayer als in de gratis Battle Royale-modus Warzone. Het wapen wordt met de nieuwe patch aardig verzwakt. De 'flinch' is verhoogd en het richten langs de loop is iets vertraagd. Het vizier met variabel zoomniveau is nu dichter bij de speler, wat het richten ook langzamer maakt. Ook zijn verschillende kogelsoorten vertraagd.

Verder is er een probleem opgelost waardoor spelers konden overleven in gas en heeft ook de SKS een update gekregen. Het volledige patchoverzicht is te vinden op de website van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dus geen quickscopes meer met de SP-R 208, blijft wel een beest van een geweer hoor. Dikke knal met elk schot, een kill voelt heerlijk (in MP, WZ niet getest)

0
test

er is nu nog een bug die mensen laat overleven in het gas. Er is een manier om oneindig stimpacks te krijgen, daarmee kan je steeds jezelf blijven healen in het gas. Dacht dat dat gefixed was door jullie bericht maar dat was dus iets anders.

0

Aanbevolen voor jou