Openingsscène Final Fantasy 7 Remake in trailer uitgekomen

Openingsscène Final Fantasy 7 Remake in trailer uitgekomen

Er is een nieuwe trailer uitgekomen voor de Final Fantasy 7-remake. In de video is de volledige opening van de game te zien.

Vorige maand kondigde het officiële Final Fantasy 7-remake Twitter-account aan dat de release van de game met een maand was uitgesteld.Nu is er nieuwe trailer uitgekomen en de game ligt dus nog gewoon op schema. De cinematic-trailer van de Final Fantasy 7-remake, toont de opening van de game, deze is in zijn geheel nagemaakt, maar dan met verbeterde graphics en animaties. De volledige nieuwe en oude openingsscénes zijn hieronder te zien.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Final Fantasy 7 Remake komt 10 april uit op de PlayStation 4. De game blijft tot april 2021 exclusief voor de PlayStation.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nog nooit gespeeld, zijn mooie beelden in ieder geval. Ben wel een beetje benieuwd. Heb echter gehoord dat deze game in 3 delen uitkomt? Dat ruikt al erg vreemd... FF7 opeens opdelen in 3 delen alle 3 60 euro per stuk zeker.

0
test

@Shinjite nooit gespeeld, dan weet je ook niet hoe groot het origineel was. Er zitten in de game genoeg facetten die wel veel meer aandacht verdienden, zoals nu deel 1 alleen in Midgar afspeelt... Als ik de stad zo zie dan vermoed ik wel dat de game behoorlijk fors wordt.

0
test

@zuipbeschuit En dat roept ook meteen de vraag op of dit wel een goede game wordt. 1 deel alleen voor Midgar klinkt wel erg als uitmelken van FFVII (wat ze natuurlijk ook al jaren doen). Er wordt een hoop extra content bij verzonnen..en eerlijk gezegd vertrouw ik S-E er niet zo mee. Ik heb er ook zeker geen haast mee en koop eventueel wel de complete edition over een jaar of 10-20. Die intro ziet er goed uit, maar de dialogen en voice acting in andere video's vind ik niet zo overtuigend.

0

@zuipbeschuit Nee ik heb geen idee hoe groot het orgineel was en dat maakt ook niet uit. Ik doe een aanamen nu dat het orgineel gewoon in z'n geheel kon doorspelen en niet uit meerdere delen bestaat en dat voor 60 euro. Nu krijg je blijkbaar het zelfde maar dan voor 180 euro? Want 3 delen. Ik heb geen idee of ze er meer content in doen of letterlijk een mes pakken en het orgineel door 3 snijden. Dit klinkt erg scammy als je het mij vraagt maar laten we even wachten op meer informatie. Voor het zelfde geld komt er wel veel meer content bij

0

@Shinjite komt het niet gewoon op 3 schijfjes? Daar is FF in t verleden ook niet vies van geweest om op meer dan 1 disc te gebruiken voor de game..

0
test

Het begint nu toch echt wel heel dichtbij te komen. Bij elke nieuwe trailer die uitgebracht word krijg ik werkelijk kippenvel en zelfs waterige oogjes. Ik heb nooit zo erg uitgekeken naar een game als deze. Het lijkt er echt op dat ze het eerste deel van de ps1 gaan overtreffen.

0

Aanbevolen voor jou