Nieuwe animatietrailer van Dead Cells: The Bad Seed

Nieuwe animatietrailer van Dead Cells: The Bad Seed

Er is een nieuwe geanimeerde trailer online voor Dead Cells: The Bad Seed dlc. De uitbreiding is vanaf vandaag beschikbaar.

Net als vorige Dead Cells-trailers bevat deze trailer een animatie waarin de naamloze hoofdpersonage centraal staat. In de trailer, gedeeld door IGN, is te zien hoe de onthoofde held meedogenloos een einde maakt aan de nieuwe monsters.

Watch on YouTube

Eind januari kwam er al een gameplaytrailer uit voor Dead Cells: The Bad Seed waarin bekend werd gemaakt wat er nu precies te halen viel in deze DLC.

De uitbreiding voor de roguelike actie-platformer bevat twee nieuwe gebieden: Arboretum, waar een clan met levende paddenstoelen woont, en The Swamp, de thuishaven van gemuteerde wezens en uit de kluiten gewassen kikkers. De nieuwe gebieden moeten er voor zorgen dat spelers gedurende een potje Dead Cells nieuwe routes kunnen kiezen.

Verder bevat de uitbreiding ook een nieuwe baas genaamd Mama Tick, die in het midden van The Swamp gesitueerd is. Het gevecht moet vergelijkbaar worden als die met The Concierge. Tot slot komen er ook nieuwe vijanden en wapens naar de game.

De uitbreiding gaat ongeveer 4,99 euro kosten en komt naar PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc. Het afgelopen jaar heeft Dead Cells diverse gratis updates ontvangen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb t spel vandeweek eindelijk gekocht. Ga er dit weekeind eens lekker voor zitten 😁

0

@Jumpman Veel plezier ermee. Ik speel het nog steeds af en toe nog wel eens (denk er ook over om de DLC te halen) maar ik speel het te weinig om er echt goed in te worden. Zit nog steeds op 1 boss cell maar vermaak me er nog steeds mee.

0
test

@Gamegod ik zit ook nog steeds op 1 bc en het is behoorlijk lastig, maar op de een of andere manier blijf ik hooked. De potje kunnen soms best kort zijn waardoor je snel weer een nieuwe start. Zo blijf je spelen. Echt een topgame.

0
test

@Gamegod klinkt goed. Zat destijds met 3 titels. Bloodstained, hollow knight en dead cell. Kijk al lang uit naar deze game en door toeval is deze ook als derde in de rij aan de beurt 😁.

0
test

@Jumpman 1 tip. Unlock niet zondermeer alle wapens. Daar ga je spijt van krijgen. Lees je daar even over in voordat je gaat spelen.

0

@wokkel Goede tip maar in 1 v/d updates (heet geloof iets van custom nog iets) kan je zelf instellen welke wapens er wel/niet kunnen droppen (mits vrijgespeeld) Edit: Mijn tip: Specialiseer je in 1 van de power ups per run. Je krijgt wel minder health maar je wapens van die kleur zijn echt sterker omdat die 15% stackt. 1 of 2 v/d andere kleuren voor een beetje meer health is geen probleem maar probeer van 1 kleur de 8+ te halen voor een goede run.

0
test

@Jumpman er is ook een goede wiki online, daar zit ik vaak als ik bijvoorbeeld op blueprint hunt ga. Ik zou beginnen met alle runes zoeken en check alle muren goed voor geheimen (net als bij Hollow Knight)

0

Aanbevolen voor jou