‘NFT-markt heeft steeds minder draagvlak’

‘NFT-markt heeft steeds minder draagvlak’

Blijkens cijfers over het totale aantal verhandelde NFT’s en de hoeveelheid actieve portefeuilles is er steeds minder draagvlak voor de NFT-markt.

Dat meldt The Wall Street Journal op basis van data van de website NonFungible, dat allerlei informatie over de NFT-markt verzamelt, waaronder de verkochte aantallen. Het gemiddelde dagelijks verhandelde NFT’s kwam deze week op 19.000 uit, terwijl de piek vorig jaar september nog op 225.000 zat. Dat is een daling van bijna 92 procent.

Ook bij het aantal “active wallets”, de actieve portefeuilles van waaruit NFT’s worden ingekocht en verkocht, is een daling te zien. Deze week stond het gemiddelde op 14.000 actieve portefeuilles, terwijl de piek in november vorig jaar op 119.000 zat, een daling van ongeveer 88 procent.

The Wall Street Journal haalt ook Google Trends aan om aan te tonen dat interesse in de NFT-markt is gedaald. Het meldt dat NFT-zoekopdrachten in januari hun piek bereikten en het totale aantal sindsdien met 80 procent is gedaald. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goed bezig iedereen :) Ben wel bang dat het terugkomt wanneer gamebedrijven opgekocht worden door grote investeerpartijen.

0

@-JK- Tja, en dan valt het daarna weer dood omdat er bijna geen vraag naar is. Ik ben het met je eens, er zal wel weer een push komen vanuit game bedrijven(zie square enix), maar als er geen vraag is stopt het ook weer met een jaartje

0
test

SE heeft Tomb Raider hier voor opgeofferd.

0

Aanbevolen voor jou