Kingpin krijgt remaster op pc en consoles

Kingpin krijgt remaster op pc en consoles

3D Realms en Interplay hebben een remaster van de klassieke shooter Kingpin aangekondigd, genaamd Kingpin: Reloaded.

De remaster wordt ontwikkeld door Slipgate Ironworks en komt ergens dit jaar naar pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch. De game kan op de systemen die het ondersteunen in 4K gespeeld worden en krijgt op pc ook controllerondersteuning. Verder worden er nieuwe missies en een conversatiesysteem toegevoegd en wordt de gameplaybalans herzien.

Kingpin verscheen oorspronkelijk in 1999 op pc en staat vooral bekend om de gewelddadige gameplay, waarin spelers een stad verkennen en rivaliserende bendes met een groot wapenarsenaal neerhalen. Reloaded krijgt overigens een No Violence-modus waarin het geweld teruggeschaald wordt. Of de soundtrack van Cypress Hill ook in de remaster terugkeert, is niet bekend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heel gaaf dit!! ga ik zeker aanschaffen. Heb het origineel toen der tijd uitgespeeld. Het origineel is beter bekend onder: Kingpin Life of Crime. Overigens ook nog op steam te krijgen voor de liefhebbers. Ik kijk er igg naar uit!

0
test

Oh nice! Dit is een leuke verrassing, dacht laatst nog om eens terug te keren naar de game. Ik kan mij herinneren dat ik hem vroeger als kind heel moeilijk vond.. misschien toch maar eens terug kijken. Wel leuk dat ze in hun 'pack shot' een classic "Big Box" gebruiken. Love it.

0
test

@Th00mz Hij was zeker moeilijk haha.. vooral omdat je met niks begon! Het eerste wapen dat je kon krijgen was een loden pijp :D.

0

Aanbevolen voor jou