Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

Update: 'Sega onthult zondag geen nieuwe Yakuza-game'

Update: volgens presentatriceAyana Tsubaki wordt er aankomende zondag geen nieuwe Yakuza-game aangekondigd. Ze zou de insteek van het evenement verkeerd hebben begrepen, zo href="https://www.dualshockers.com/yakuza-tgs-2020-no-new-game/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter" rel="noopener noreferrer" target="_blank">meldde </a>Tsubaki tijdens de afgelopen Sega Fan Meetup-stream.

Origineel bericht:Naar verluidt wordt de volgende Yakuza-game zondag 27 september onthuld tijdens de Tokyo Games Show.

Dat blijkt uit een inmiddels verwijderde Tweet van Ayana Tsubaki, co-host van de Sega Nama-stream. Volgens het bericht wordt de game aankomende zondag onthuld.

Sega gaf eerder al aan dat er tijdens de presentatie allerlei nieuws gedeeld wordt over de Yakuza-franchise. De verwachting was echter het nieuws over de aankomende titel Yakuza: Like a Dragon zou gaan.Heel verrassend zou de aankondiging niet zijn, er verschijnt immers elk jaar een nieuwe Yakuza-game.

Eerder vandaag werd het duidelijk dat de Yakuza-reeks een live-action verfilming krijgt. 1212 Entertainment meldt dat de Yakuza-reeks "een nieuw speelterrein levert waarin boeiende verhalen met complexe personages in een unieke omgeving verteld kunnen worden. Het publiek heeft dit nog niet vaak kunnen ervaren."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou